Menu

Най-добрите фирми за „Кърти, чисти“ в София


Независимо за кой сезон става дума, къртенето, извозването и почистването на частна собственост е процес, който може да се окаже наложителен по всяко едно време.

Обикновените хора не биха могли да се справят с къртенето и извозването на цяла къща, гараж, бутане на стени, комини или други части от къщата, защото това е сложна процедура и е препоръчително да се наемат професионалисти, които да поемат тази задача.

В този ред на мисли, в текущият текст ще поговорим повече за две от най-предпочитаните компании свързани с кърти, чисти, извозва, всичките услуги, които предлагат, цени, консултации, кои райони на София обхващат, техника на работа и контакти за свързване с тях.

Да започваме.

Кърти, чисти, извозва Destroy.bg

Компанията на Destroy има над 15 години опит в сферата на къртачните услуги, извозването, разбиването на стени, прозорци, комини, асфалтирането, отпушването на канали и много други, които ще споменем малко по-късно.



Destroy е екип от професионални къртачи от най-висок клас и на най-изгодна цена.

Зад гърба си, Destroy има над 1000 реализирани проекта в сферата на събарянето, къртенето и извозването на отпадъци.  Екипът работи както с обикновени хора, така и с фирми, които желаят да разчистят частна собственост за новия си бизнес.

Компанията покрива цяла София и околията, като това са някои от кварталите, за които можете да заявите своето запитване за къртене и извозване: Младост 1, Студентски град, Младост 2, Младост 3, Мусагеница, Хладилника, Лозенец, Подуяне, Бъкстон, Симеоново, Зона Б-5, Красно село, кв. Враждебна, Белите брези, Абдовица, Южен парк, Красна поляна, Полигона, Суходол, Дианабад, Слатина, Княжево, Люлин 1, 2, 3, 4, 5, Банишора, Бенковски, Захарна фабрика, кв. Бояна, Обеля, Лагера, Сухата река, Кв. Хаджи Димитър, кв. Иван Вазов, Хиподрума, Дружба, Овча Купел, Манастирски ливади, Илиянци, кв. Христо Ботев, ж.к. Славия, кв. Надежда, Кв. Витоша, Кръстова вада, Разсадника, Борово, София Център и други.

Какво предлага Destroy

Фирмата предлага услуги като:

·         Къртене на бетон

·         Къртене на стени

·         Къртене на подпрозорец

·         Къртене на плочки и баня

·         Къртене на тухли

·         Събаряне на комини, покриви и сгради

·         Чистене на мазета и тавани

·         Къртене на кухня

·         Извозване на отпадъци

Destroy може да уреди и събаряне на цели сгради, като разбира се, това са индивидуални запитвания и директно можете да отправите въпросите си към екипа на официалния им уебсайт или на телефон: 0894 222 891

Разбива.ком

Фирмата е една от ТОП попаденията в София. Те работят без посредник и предлагат невероятно съотношение на цена и качество за услугите къртене и чистене.


Бригадата ще помогне с всички видове цимент, железобетон, камъни, тухли, мазилки, фаянс и други. Екипът ще изкърти всичко от подове, тавани, стени и модули.

Дори ще се справи с разрушаването на гаражи, къщи, временни постройки, беседки и много други.

Екипът ще реагира светкавично бързо на вашето запитване, защото не работи с посредници, а ще дойде директно на адрес и ще даде своята експертиза относно процеса и работата.

Техниката, с която екипът разполага ще направи така, че всяко препятствие да бъде разбито и почистено след това.

Изключителната прецизност на Разбива.ком ще създаде нови възможности за надграждане във вашия имот или в ситуации, когато имате нужда да започнете отначало.

Екипът ще помогне с цялото извозване на строителни отпадъци в София и още услуги като:

·         Къртене на зидария

·         Къртене на всички видове мозайка

·         Рязане на метални конструкции и други

·         Демонтаж на дограми, прозорци и врати

·         Демонтаж на бойлери, тръбни инсталации и котлети

И това не е всичко. Екипът ще предложи едно от най-добрите съотношения на цена – качество в София и страната.

Финални думи

Процесът на къртене, чистене и извозване изисква много търпение, голям екип и подходяща техника.

Да, той не е лесен, но с правилната компания за това, вие ще направите чудеса от частната си собственост и това ще даде място за започване на новите проекти, които планирате.

Ако желаете да получите отношение, топ ниво на услуга и това да не наруши бюджета Ви, то горепосочените компании са изпробвани и сред лидерите в нишата за София.

 

 

 


За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

Етикети