Menu

Системи за филтриране на вода в цялата къщаВодата във вашия дом може да има няколко проблема, които трябва да бъдат коригирани, от твърдост (минерални отлагания) и мътност (окачена мръсотия) до неприятен вкус и мирис (мирис на хлор). Вашата вода може също да съдържа вещества, които дори няма да видите, като нитрати или други потенциално вредни замърсители. Ако водата ви има вкус или мирис, трябва сериозно да обмислите лечението на целия си дом.

Филтрационни системи като решение


Те съчетават омекотяването на водата и нейното филтрирането . Система за кондициониране на вода, комбинирана със система за филтриране, създава индивидуално решение, отговарящо на вашите нужди - независимо дали водата ви идва от общински водопровод или от вашия собствен кладенец, или ако живеете в район с водни ограничения.


Цялата къща филтрираща система за вода включва система за омекотяване на вода и система за пречистване на вода с обратна осмоза. Омекотителят за вода пречиства вашата вода, като премахва минерални отлагания, докато филтрите за обратна осмоза премахват поне 95 процента от разтворените твърди вещества в питейната вода.


Системата за филтриране на вода доставя по-чиста, по-мека вода от всеки кран във вашия дом, а също така осигурява безопасна, чудесна вода за вкус за пиене или готвене. Различни продукти могат да се комбинират, за да се създаде персонализирана система за целия дом.


Този първокласен климатик от известна марка е базиран на технологията HydroLink®. HydroLink® има лесна за използване, лесна за употреба конзола или приложение, което показва:


Ценна информация за използването на водата, за да помогне за управление на консумацията на вода.

Ниво на сол в системата и брой дни преди да е необходимо сол.

Пълнене на контейнера преди следващата регенерация.

Твърдостта на вашата вода.

Потвърждение, че системата работи правилно.

Обърнете внимание дали системите се нуждаят от поддръжка.


За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →Полезни статии

Етикети